Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, dobrze przeczytaliście temat!Właśnie dzięki silnikowi TW-Lan stworzyłem silnik PL-Lan na... zwyczajną stronę!(Dopiero wrzucony, odbywają się pierwsze testy), udostępnię wam TYLKO 1 wersję silnika(Nie na localhost)!

Oczywiście nie wszystkie strony mogą działać, a ja potrzebuję waszej pomocy w lokalizowaniu błędów;p

Na sam początek:

-Jeszcze MySql dobrze nie wgrałem WIĘC CZEKAJCIE!

-Jeśli nie możecie zalogować się na świat TO CZEKAJCIE NA WGRANIE MySql!

-Nie wgrana grafika z folderu ds_graphic WIĘC NIE ZGŁASZAJCIE MI TEGO!

-tak, jest tam już gotowy SUPPORT

-Jak usuniecie w linku /gra To wtedy przejdziecie na stronę poświęconą silnikowi plemion(Jeszcze w fazie BETA)

Oraz:

-Tak, szukam administracji(2)

-Szukam opiekunów świata(1 na każdy świat)

-Szukam programisty który pomoże mi likwidować błędy

Aktualnie 2 światy, ustawienia:

Świat 1:

Szybkość: 2000

Prędkość jednostek: 20

Prędkość kupców: 10

Poparcie na godzinę:0.01(Razy szybkość serwera)

Wioski na start: 2

Punkty w jednej wiosce: 12.154

Katapulty: Tylko dla eventowiczów

Barbarzyńskie po starcie gracza: 4

Członkowie w plemieniu: Nieograniczone

Rozwiązywanie/opuszczanie plemienia: Tak

Szlachta: Monety

Wioski bonusowe: Tak

Wybór kierunków: Tak

Ochrona początkowa: 10 minut

Max zasięg szlachty: 2000 kratek

Noc: Tak, od 22 do 8

Rozwój barbek: Nie

Odznaczenia: tak

Poparcie zbijane: 25-35

Świat 2:

Szybkość: 1000

Prędkość jednostek: 10

Prędkość kupców: 2

Poparcie na godzinę:0.1(Razy szybkość serwera)

Wioski na start: 1

Punkty w jednej wiosce: 26

Katapulty: Tylko dla eventowiczów

Barbarzyńskie po starcie gracza: 2

Członkowie w plemieniu: Nieograniczone

Rozwiązywanie/opuszczanie plemienia: Tak

Szlachta: Pałace

Wioski bonusowe: Tak

Wybór kierunków: Nie

Ochrona początkowa: 15 minut

Max zasięg szlachty: 1500 kratek

Noc: Tak, od 23 do 8

Rozwój barbek: Tak, do 5000 pkt

Odznaczenia: tak

Poparcie zbijane: 25-35

Link do serwera podam jak skonfiguruje światy, i internet będzie zemną współpracował;p

Opublikowano

Jak będziesz potrzebował pomocy, chętnie pomogę. Mam jeszcze pomysł co do komunikowania się osób grających.Jak wykupiłbyś dedyka to można na nim postawić ts3 chętnie pomogę przy robieniu tsa za jakieś większe prawa.Pozdrawiam

@EDIT:

I chętnie zgłoszę się na opiekuna któregoś ze światów.

Opublikowano
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/u915456951/public_html/gra/index.php on line 75 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/u915456951/public_html/gra/index.php on line 76 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/u915456951/public_html/gra/lib/functions.php on line 14 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/u915456951/public_html/gra/lib/functions.php on line 14 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u915456951/public_html/gra/lib/functions.php on line 15 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/u915456951/public_html/gra/index.php on line 158 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/u915456951/public_html/gra/index.php on line 158 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u915456951/public_html/gra/index.php on line 159 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/u915456951/public_html/gra/lib/functions.php on line 18 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/u915456951/public_html/gra/lib/functions.php on line 18 Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u915456951/public_html/gra/lib/functions.php on line 19 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/u915456951/public_html/gra/index.php on line 170 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/u915456951/public_html/gra/index.php on line 170 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u915456951/public_html/gra/index.php on line 171 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/u915456951/public_html/gra/index.php on line 187 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/u915456951/public_html/gra/index.php on line 187 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u915456951/public_html/gra/index.php on line 187 

Coś z bazą :/

signature.png

Opublikowano

MultiKurak

To jest silnik na zwykłą stronę!

momit2

Piszę że mam problem z połączeniem się z bazą fwl!Muszę jeszcze jedną rzecz spróbować.

Support już działa

Teraz możecie mi gratulować!Pierwsze błędy z MySql zażegnane!Index działa już w 90% dobrze!Tylko jeszcze znaki polskie zostały do odzyskania...

Opublikowano

Fatal error: Call to a member function get_cfg() on a non-object in /home/u915456951/public_html/gra/register.php on line 113

Przy rejestracji.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Wiem, bo to strona którą dopiero zrobiłem.Poki co aktywacja nie jest wymagana, ale również gra nie jest możliwa:(

Teraz muszę kończyć, wy się rejestrujcie a ja za jakiś czas wszystko naprawię.

I tak oto powstał pierwszy silnik Plemiona na zwykłą stronę, z kilkoma światami;p

Opublikowano

Teraz naprawiam świat 1, jak mi się uda to zgram jego pliki do 2.

Ale jeszcze muszę na serwer wgrać DS-Graphic

Dodatkowo:

Nie szukam już adminów

Szukam grafika, lub 2

Silnik udostępnię wam jak odbuguje go CAŁEGO

Opublikowano

Mam problem z odkodowanym skryptem, musiałem go od TW-Lan ściągnąć lecz nie rozpoznae mi funkcji, której nie ma nigdzie w silniku TW-Lan

Trochę ta naprawa potrwa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...